Om TREseminaret

skrin.JPG

TREseminaret på Dovre tilbyr kurs med fokus på tradisjon, teknikk og kunnskap innen tre og tradisjonshåndverk. TREseminaret vil gi deg som deltaker et solid faglig utbytte, og gi en anledning til å møte andre med felles interesser og i samme bransje. Du kan bygge nettverk for deg selv eller din bedrift og ha det hyggelig i inspirerende omgivelser.

Seminaret går av stabelen i uke 17 hvert år. TREseminaret har 15 års jubileum i 2019 og vil markere dette i løpet av uka. 
 

Vanligvis samles 100-120 håndverksinteresserte fra Norge, men også fra Skandinavia og fra «det store utland». På grunn av smittevern, blir åtets seminar redusert til rundt 70 personer involvert, spredd på stor campus, ulike hus og ute i skogen. Deltakere skal være trygge på at smittevern blir ivaretatt.

Her kan du se et videoklipp fra kursaktiviteten under TREseminaret 2018. 

Seminaret starter tirsdag og avsluttes søndag. Det består av en rekke håndverks- og husflidskurs på tre og fire dager utover i uka samt tilbud om foredrag på kveldstid. Les mer om foredragene her. Foredrag holdes på Toftemo Turiststasjon.

TREseminaret legger vekt på å være et arrangement der hele familien kan delta. I helga kan de voksne gå på kurs mens det i regi av Husflidskonsulenten i Hedmark blir tilrettelagt for egne aktiviteter for barn.

Lunsj og middag er inkludert i kursavgiften.
Lunsj er matpakke som spises på Hjerleid, middag serveres på Toftemo Turiststasjon.

TREseminaret legger også vekt på formidling av tradisjonshåndverk til barn og unge, og har flere egne opplæringstilbud tilpasset denne målgruppen. Les mer om de åpne arrangementene her.

Under TREseminar er det årlig aktuelle utstillinger som reflekterer kursene eller tema for seminaret. Les mer om utstillingene her.

Seminaret, kursene og utstillingene er lokalisert på Hjerleid og i Bygningshistorisk park på Dovre. Foredragene holdes på Toftemo turiststasjon, alt i nærheten av Dovre sentrum.